Ciuperci cu ceapa verde,rosii cherry si smantana

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 27 Mai 2015 | 6197 vizualizari

 

Un pranz rapid si delicios :)

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de 1 kg de ciuperci champignon
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 mana de rosii cherry
  • 1- 2 linguri smantana
  • 1 cub unt
  • apa
  • vegeta/piper/boia dulce
  • busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu ceapa verde,rosii cherry si smantana:

Ciuperciile champignon se curata de pielita de deasupra,se taie felii si se clatesc bine sub jet de apa rece.

Se pun intr-o cratita sau ceaun se pune cubul de unt,si se lasa cateva minute sa se caleasca.

Se adauga ceapa verde taiata feliute si se pune apa cat sa acopere.

Cand a scazut zeama se stropeste cu putin ulei de masline si le mai lasam sa se caleasca bine.

Se adauga rosiile cherry taiate in patru,se lasa cateva minute ,dupa care punem condimentele si smantana.

Se presara busuioc.

TIPS-URI

1

se serveste cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu ceapa verde,rosii cherry si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ceapa si ciuperci